Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی شورای عالی قرآن گفت: نشست تخصصی این شورا در چهاردهمین سال خود، به موضوع «دعا» و «اذان» خواهد پرداخت و پژوشگران قرآنی می‌توانند مقالات خود را تا ۱۵ تیرماه ۹۷ به دبیرخانه شورای عالی قرآن ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شورای عالی قرآن محمدتقی میرزاجانی گفت: یکی از برنامه‌های مهم سالانه شورا، برگزاری اجتماع باشکوه جامعه قرآنی است که در هر نوبت، ذیل یکی یا چند موضوع مهم و همسو با ماموریت‌های این شورا دنبال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: نشست تخصصی شورای عالی قرآن در چهاردهمین سال خود، در یک بخش به موضوع «دعا» و «اذان» خواهد پرداخت و در بخش دیگر یک جمع‌بندی کاربردی از موضوع ترتیل (که موضوع نشست قبلی بود) ارائه خواهد داد. نشست چهاردهم، مرداد ماه سال آینده، در تهران و با حضور استادان، قاریان و حافظان ممتاز سراسر کشور برگزار می‌شود.


معاون اجرایی شورای عالی قرآن اظهار کرد : از استادان، صاحب‌نظران و پژوهش‌گران قرآنی دعوت به عمل می‌آید مقالات خود را در موضوعات و محورهای تعیین شده، حداکثر تا ۱۵ تیر ماه ۹۷ به شورای عالی قرآن ارسال نمایند تا مورد داوری و ارزیابی قرار گیرد.


وی گفت: در نشست پیش‌رو ضمن تقدیر از صاحبان مقالات برگزیده، فرصت ارائه تعدادی از این مقالات فراهم خواهد شد.


دبیر اجرایی نشست چهاردهم توضیح داد: برای موضوع دعا و اذان و موضوع ترتیل، کمیته‌های جداگانه‌ای با حضور استادان و کارشناسان برجسته تشکیل داده‌ایم که تا پیش از برگزاری نشست، چند جلسه تشکیل خواهد داد و محققینی که شورای عالی قرآن رأساً به ایشان سفارش مقاله داده است، نتایج پژوهش خود را در چند مرحله به کمیته‌های مورد اشاره گزارش می‌کنند تا نتایج با پختگی و اتقان بیشتری در صحن نشست چهاردهم ارائه شود.


میرزاجانی از علاقه‌مندان به شرکت در این فراخوان درخواست کرد، پیش از اقدام به نگارش مقاله، ضمن مطالعه دقیق آیین‌نامه و شیوه‌نامه نگارش و ارسال مقالات، از مشاوره کارشناس دبیرخانه نشست که شماره تماس مربوط در توضیحات فراخوان ذکر شده است، استفاده کنند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • برگزاری ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت در اهواز+فیلم
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • خسروپناه: تقلب در کنکور سراسری صفر است
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است